Despre noi

despre Hausplan

Fondat in anul 2004, SOCIETATEA COMERCIALA - HAUSPLAN STUDIO S.R.L., pe langa activitatea principala de proiectare de arhitectura, ofera clientilor sai servicii complete de proiectare de structuri de rezistenta, instalatii electrice, instalatii sanitare, canalizari si instalatii termice in vederea autorizarii.

HAUSPLAN STUDIO S.R.L. este o companie cu capital privat, specializata in servicii complete de proiectare in constructii, consultanta de specialitate, avizare, autorizare a constructiilor si evaluari imobiliare.

Compania noastra si-a propus si a reusit sa promoveze o strategie de piata centrata pe solicitarile variate si in continua diversificare ale clientilor sai. Principiul de baza al activitatii Societatii Comerciale - HAUSPLAN STUDIO S.R.L. il constituie profesionalismul bazat pe o echipa tanara si competenta, cu pregatire specializata. Astfel, compania raspunde cu succes cerintelor unei piete dinamice si realizeaza proiecte pentru programe: rezidentiale, comerciale, birouri, hoteluri, design de interior, design de exterior, design peisager si constructii industriale, cu potential, amplasate cu preponderenta in Prahova dar si in restul tarii in Bucuresti, Ilfov, Constanta, Arad, Cluj etc.

Pentru viitor, firma isi propune initierea de noi programe de colaborare cu parteneri si clienti noi in vederea diversificarii programelor de constructii proiectate, a mentinerii interesului pentru creatie si arta a colectivului, a achizitionarii de experiente diversificate profesionale si interumane.

Incepand cu anul infiintarii compania a acumulat un portofoliu divers si consistent de proiecte: locuinte individuale sau in cadrul unor imobile cu mai multe apartamente, cladiri de birouri multietajate, sedii administrative - primarii, piete agro-alimentare, centre comerciale, teatre si centre culturale, dispensare comunale, clinic medicale pentru diagnostic si tratament, terenuri de sport cu gazon artificial, hale industriale pentru productie si depozitare, pavilioane expozitionale, parcuri cu locuri de joaca pentru copii si gradini publice, cat si proiecte urbanistice de detaliu (PUD) si zonale (PUZ).

Dispunem de o echipa tanara extrem de ambitioasa, care a acumulat experienta si si-a demostrat talentul creativ si comercial atat in proiecte de mari anvergura, cat si in proiecte de dimensiuni mai mici, foarte interesante. Echipa este dedicatata in a oferi servicii complete de arhitectura si urbanism la cele mai inalte standarde, printr-o atentie individualizata acordata fiecarui proprietar ori investitor, proiect sau detaliu al unei constructii. Abilitatile si cunostintele specialistilor HAUSPLAN STUDIO se reflecta in toate lucrarile din portofoliu, fiind oglinda vie a nivelului inalt de calitate oferit.